چه لازم داریم؟
گریپ فروت صورتی یا قرمز درشت: ۱عدد
آب گریپ فروت طبیعی و تازه:۱فنجان
عسل طبیعی: 3 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
آب گازدار(سودا): به میزان لازم
چطور آماده کنیم؟
گریپ فروت را پوست کنده و خردکرده و با آب گریپ فروت و زنجبیل در قابلمهای ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا حدود ۲ دقیقه بجوشد و بعد از روی حرارت بردارید و وقتی کمی خنک شد عسل را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس از صافی رد کرده و در شیشه تمیزی ریخته و در یخچال بگذارید. هنگام سرو این شربت خوشمزه و پرخاصیت ۲ قاشق غذاخوری از آن را با آب گازدار مخلوط کرده و سرد یا گرم سرو کنید. در صورت تمایل می توانید شربت را بیشتر بریزید در ضمن این شربت را می تواند به مدت هفته در یخچال نگهداری کنید. برای خاصیت بیشتر این نوشیدنی میتوانید به آن ادویه ها دیگر مانند دارچین یا... اضافه کنید.
منبع: جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم