چه لازم داریم؟
پرتقال کوچک ملس: ۱۰عدد
نارنگی : ۱۰عدد
سرکه : ۲پیمانه
چوب دارچین : ۲عدد
پودرمیخک : یک دوم قاشق چ
آب پرتقال و نارنگی : یک پیمانه
شکر : ۲پیمانه
چطور تهیه کنیم؟
پرتقال ونارنگیها را پوست کنده و پرپر میکنیم. سپس باچاقوی تیز و با دقت پوست دوم آنها را به آرامی جدا میکنیم. پرههای پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشهای تمیز و خشکی میریزیم.
آبپرتقال و نارنگی، سرکه، شکر، چوبدارچین و پودرمیخک را در قابلمهای ریخته، خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم و تا وقتی شکر حل شود میجوشانیم سپس آن را داغ داخل شیشه و روی پرههای پرتقال و نارنگی میریزیم و وقتی سرد شد در شیشه را میبندیم.
این ترشی خوشمزه بعد از دو روز قابل استفاده است و میتوان آن را داخل یخچال به مدت ۶ماه تا یک سال نگهداری کرد.
این ترشی خوشمزه را میتوانید در کنار انواع غذاها استفاده کرده و به سلامت بیشتر بدن خود کمک کنید. طرز تهیه این ترشی خوشطعم و خوشرنگ بسیار ساده است و به راحتی می توانید آن را آماده و از خوردنش لذت ببرید.
منبع: جامجمآنلاین
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر:
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد