برای خوشمزه تر شدن آش عباسعلی می توانید گوشت را به همراه پیاز و آب قلم بپزید

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه

پودینگ شیره‌ انگور

دسری برای روزه‌ داران

با آمدن ماه مبارک رمضان باید به برنامه غذایی دقت بیشتر کرد و تغذیه‌ای سالم و مقوی برای اعضای خانواده در نظر گرفت تا در ایام ماه مبارک دچار ضعف و بی‌حالی نشویم.
کد خبر: ۱۳۶۰۶۲۶

پودینگ شیره انگور به‌دلیل داشتن مواد مقوی، گزینه‌ای بسیار مناسب برای این ایام است.

مواد لازم: 

شیر: یک لیتر
آرد و نشاسته ذرت: هر کدام2قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
زرده تخم‌مرغ: یک عدد
شیره انگور: یک لیوان متوسط
کره یا روغن حیوانی: 2قاشق غذاخوری
پودر پسته، خلال بادام برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه: 

آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت می‌دهیم تا خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ بدهد و بعد از روی حرارت برمی‌داریم. شیره‌ انگور، نشاسته‌ ذرت و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم و شیر را کم‌کم اضافه‌کرده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا مواد کاملا یکدست شود. در این مرحله زرده تخم‌مرغ را اضافه‌کرده و دوباره روی حرارت گذاشته و هم می‌زنیم تا ته نگیرد سپس حرارت را کم‌کرده و وقتی پودینگ غلیظ شد و جا افتاد، کره را به آن اضافه‌کرده و بعد از کمی هم‌زدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسبی ریخته و به دلخواه با پودر پسته، خلال بادام یا... تزیین‌کرده و هنگام افطار یا سحر سرو می‌کنیم.

مژده مظهری - ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها