مجازات سنگین برای کیف قاپ ها

مرد کیف قاپی که زمان مرخصی از زندان به همراه یکی از دوستانش اقدام به سرقت و کیف قاپی می کرد، از سوی قاضی دادگاه شعبه 1144مجتمع قضایی بعثت به 3سال زندان ، 3سال اقامت اجباری و تبعید، 74ضربه شلاق و رد مال و همدستش نیز به 18ماه حبس و 40ضربه شلاق محکوم شد.
کد خبر: ۱۳۶۰۵۳

به گزارش خبرنگار جام جم ، سال گذشته ماموران انتظامی هنگام گشتزنی در یکی از محله های تهران ، متوجه سروصدای زن جوانی شدند که در تعقیب راکبان یک دستگاه موتورسیکلت است و به این وضعیت مشکوک شده ، به تعقیب مردان فراری پرداختند و موفق به دستگیری آنها شدند.
با انتقال متهمان به مرکز پلیس ، آنها مورد بازجویی قرار گرفتند و به 15فقره کیف قاپی از شهروندان تهرانی اعتراف کردند.
به دنبال اعتراف مردان کیف قاپ ، ماموران در ادامه تحقیقات پی بردند که حمید چندی پیش هم به اتهام کیف قاپی بازداشت و پس از محاکمه به رد مال و 3سال حبس محکوم شده و بعد با سپردن وثیقه ، موفق به گرفتن مرخصی از زندان شده و جرایمش را از سر گرفته است.
متهمان چندی پیش در شعبه 1144دادگاه مجتمع قضایی بعثت محاکمه شدند و روز گذشته قاضی رحیمی ، حمید، یکی از مردان کیف قاپ را به تحمل 3سال حبس ، 3سال تبعید به کهنوج ، 74ضربه شلاق و رد مال و همدستش را نیز به 18ماه حبس و 40ضربه شلاق محکوم کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها