jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۴۰۵۳۷   ۱۰ مهر ۱۴۰۰  |  ۲۲:۳۰

خرمالوی خشک شده را می توانید در کنار آجیل به عنوان پذیرایی، در پخت و پز و تزیین شیرینی و کیک استفاده کنید.

title

به گزارش جام جم آنلاین، پاییز شروع شده و علاوه بر این که علاقه‌مندان به سرما و زیبایی‌های این فصل خوشحال هستند، علاقه‌مندان به میوه خرمالو نیز روزهای شادی دارند.

افراد خرمالو را به شدت دوست دارند یا در دسته دوم قرار دارند و حاضر نیستند حتی طعم آن را امتحان کنند اما اگر در دسته دوستداران خرمالو هستید، روش‌های زیر را به کار بگیرید تا در تمامی فصل‌ها بتوانید خرمالو داشته باشید.

از خرمالوهای خشک شده در کنار آجیل به عنوان پذیرایی استفاده کنید. همچنین می‌توانید از خرمالوهای خشک شده در پخت غذا و تزیین انواع کیک، شیرینی و دسر استفاده کنید.

چهار روش برای خشک کردن خرمالو

روش اول؛ خشک کردن در فر

در این روش، حلقه‌های خرمالو را بر روی ورقه‌های پخت مخصوص فر، بچینید و آن را به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از یک ساعت، خرمالوها را در سینی فر تکان دهید و مجددا آن‌ها را به مدت یک ساعت دیگر در فر قرار دهید، تا در نهایت به یک حالت طلایی قهوه‌ای و ترد برسند. بعد از خشک کردن حلقه‌های خرمالو، آن‌ها را در یک ظرف در بسته قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.

روش دوم؛ شوفاژ یا بخاری

در صورت استفاده از رادیاتور یا شوفاژ در منزل، روی آن یک ورقه فویل بیندازید و خرمالوهای حلقه‌ای شده را روی آن بچینید تا با حرارت رادیاتور به آرامی خشک شوند. همچنین می‌توانید حلقه‌های خرمالو را در یک سینی بچینید و روی بخاری قرار دهید.

روش سوم؛ خشک‌کن

از دستگاه‌های مخصوص خشک کردن میوه استفاده کنید. با این دستگاه‌های برقی، می‌توان حجم بسیار بالایی خرمالو را در روز خشک کرد.

روش چهارم؛ نور خورشید

ابتدای‌ترین روش خشک کردن خرمالو، استفاده از آفتاب است. اگر در یک منطقه آفتاب خیز زندگی می‌کنید، به راحتی می‌توانید با چیدن حلقه‌های خرمالو در یک سینی و قرار دادن آن در زیر نور آفتاب، آن‌ها را خشک کنید.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
روزنامه بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها