به گزارش جام جم آنلاین، هرچند فوت و فنهای مخصوص به خودش را دارد اما وقتی فوت کوزهگریاش را یاد بگیریم دیگر رهایش نمیکنیم.
مواد لازم برای تهیه خیارشور :
خیار تازه: ۲ کیلو
ترخون: ۴ الی ۵ ساقه
سیر : ۵ حبه
آب جوشیده خنک: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سرکه: نصف لیوان
طرز تهیه خیارشور :
۱. خیار را کاملا شسته و داخل شیشههای بزرگ میریزیم.
۲. سپس چند ساقه ترخون و ۳ حبه سیر را در شیشه میریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه میریزیم.
۳. آنگاه در شیشه را محکم میبندیم.
۴. سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار میدهیم و تا کمر قابمله را پر از آب میکنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید.
۵. توجه کنید پس از به جوش آمدن آب، به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.
۶. سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود.
۷. وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال میگذاریم تا قابل مصرف شود.
فوت و فن ها:
- این خیارشور شبیه همان خیارشورهای شرکتی و با همان طعم و مزه میشود و مهمتر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه است.
- برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته آن را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور آن را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.
- مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک مناسب است. برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.
- حتما توجه داشته باشید که در بطری را محکم ببندید وگرنه خیارشور کپک میزند..
- خیارها را بعد از شست و شو حتما خشک کنید.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد