jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۲۹۸۳۸   ۱۱ مرداد ۱۴۰۰  |  ۱۵:۰۲

پیش‌ غذاها خیلی وقت است که جای خود را در سفره‌ها باز کرده‌اند. در کنار غذاهای اصلی که زمان زیادی را برای طبخ نیاز دارند و همچنین هزینه بالایی دارند، پیش‌غذاها با صرف زمان و هزینه کم می‌توانند جلوه سفره را عوض کنند.

title

مواد لازم

گل‌ کلم: 50گرم
کلم بروکلی: 50گرم
ساقه کرفس: 50گرم
تربچه: 10عدد
هویج ریز: 10عدد
سبزی تازه شامل جعفری، ترخون و نعنا: 100گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
ماست چکیده: 3قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

تربچه‌ها، کلم برکلی و گل‌ کلم را به اندازه گل‌های ریز برش‌زده، خوب شسته و در ظرف حاوی آب‌سرد و کمی نمک ریخته و بعد از چند دقیقه آبکش‌کرده و کنار می‌گذاریم.

ساقه‌های ریز و ترد کرفس و نصف هویج‌ها را هم پوست کنده، شسته و خلال می‌کنیم سپس تمام سبزیجات را در ظرف مناسبی می‌ریزیم.

جعفری، ترخون و نعنا را پاک‌کرده، خوب شسته و ساطوری خرد می‌کنیم. چند هویج باقیمانده را پوست‌کنده، رنده ریزکرده و به سبزی اضافه می‌کنیم سپس نمک، فلفل، روغن زیتون و ماست‌ چکیده را هم به مواد اضافه کرده و هم زده و خوب مخلوط می‌کنیم.

درنهایت سس به‌دست آمده را روی سبزیجات ریخته و در کنار انواع غذاها سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی

می‌توان به جای ماست چکیده از ماست محلی یا پرچرب هم استفاده کرد.

ترد و ریز بودن سبزیجات در مزه این پیش‌ غذا بسیار موثر است.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها