در این میان، سبزیجات کبابی طرفداران زیادی بین همه دارد؛ چه دوستداران فست فود و چه علاقهمندان به غذاهای سنتی هیچکدام این گزینه را رد نمیکنند.
مواد اولیه
سرکه سیب: 5قاشق غذاخوری (3000 تومان)
آبلیموی تازه: 5قاشق غذاخوری (2000 تومان)
جعفری و گشنیز تازه: 50 گرم (1000 تومان)
پودر زیره: نوک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: نوک قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری(1000 تومان)
فلفلدلمهای رنگی: از هر رنگ یک برش کوچک
قارچ: 200گرم(5000تومان)
پیاز متوسط: یک عدد(500تومان)
کدو مسمایی کوچک: 2عدد(500تومان)
سیر: 3حبه(500تومان)
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
آبلیموی تازه، سرکه، نمک، پودر فلفل قرمز، پودر زیره، روغن زیتون و سیر خردشده را در مخلوطکن ریخته و مواد را میکس میکنیم.
گشنیز و جعفری را پاککرده، شسته و به مواد در مخلوطکن اضافهکرده و کمی خرد میکنیم. فلفلهای دلمهای، کدو، پیاز و قارچ را هر کدام بهصورت حلقهای برشزده و خوب شسته و وقتی آب اضافهشان رفت آنها را در ظرف مناسبی ریخته و سس تهیهشده را روی آنها ریخته و خوب مخلوط میکنیم سپس روی مواد را پوشانده و چند دقیقه در یخچال میگذاریم تا سبزیجات مزهدار شود. بعد آنها را به سیخزده و کباب کرده و در کنار غذاهای مختلف پروتئینی و انواع کباب سرو میکنیم.
نکات آشپزی
به جای سرکه سیب میتوان از انواع سرکه استفاده کرد اما کبابها با سرکه سیب طعم بهتری میگیرند.
سبزیجات را میتوان در فر، روی شعله یا روی زغال کبابی کرد.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: