jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۲۶۷۶۹   ۲۴ تير ۱۴۰۰  |  ۲۳:۳۰

حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم.

مواد لازم برای کشک بادمجان:

بادمجان: ۸ عدد
کشک: ۶ قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیر: ۸ حبه
نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت کشک بادمجان:

۱. بادمجان‌های سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویه‌ها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

۲. داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعنا خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید. سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۳. برای تزیین کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذارید.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
سال تحصیلی با ١٠هزار کلاس جدید

سال تحصیلی با ١٠هزار کلاس جدید

ماه مهر همواره یادآور فرا رسیدن بهار تعلیم و تربیت، تبلور تلاش و تکاپوی پرشتاب و شوق‌انگیز برای فتح قله‌های دانش و کرامت انسانی است تا هرچه بیشتر زنگارهای جهل و نادانی از پیکره جامعه زدوده‌شود و انسان‌ها در مسیر حیات بخش آگاهی و تکامل قرار گیرند.

«لحظه»ای که مهم است

«لحظه»ای که مهم است

«علی لندی که بود و چه کرد؟ (۲ نمره)» در بهترین حالت این سوالی است که سال‌های بعد در امتحانات دانش‌ آموزان مطرح می‌شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها