غذاهای بین المللی

طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی؛ گیاهی و خوشمزه

چند سالی می‌شود که فینگر فودها رونق زیادی گرفته‌اند و پای ثابت مهمانی‌ ها و دورهمی‌ ها شده‌اند؛ از فینگر فودهای فست‌ فودی گرفته تا برنجی. فینگرفود و پیش‌غذاهایی که به ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسند اما درست کردن آنها به دلیل سایز کوچکی که دارند، زمان و زحمت بیشتری دارد.
چند سالی می‌شود که فینگر فودها رونق زیادی گرفته‌اند و پای ثابت مهمانی‌ ها و دورهمی‌ ها شده‌اند؛ از فینگر فودهای فست‌ فودی گرفته تا برنجی. فینگرفود و پیش‌غذاهایی که به ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسند اما درست کردن آنها به دلیل سایز کوچکی که دارند، زمان و زحمت بیشتری دارد.
کد خبر: ۱۳۲۶۶۶۳

به گزارش جام جم آنلاین، بروسکت گوجه‌ فرنگی هم یکی از این فینگرفودهاست که طرفداران زیادی دارد و ایتالیایی است.

مواد لازم برای تهیه بروسکتا :

گوجه فرنگی گیلاسی: ۲۴ عدد
برگ ریحان تازه: چند شاخه
نان تست: ۱۲ برش
پنیر پارمزان: یک بسته
سس پستو: یک قاشق قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
روغن زیتون: نصف پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت بروسکتا :

۱. گوجه‌ها را شسته و به همان صورت کامل، درون تابه‌ای لبه‌دار قرار دهید. در صورت تمایل روی گوجه‌ها کمی نمک و فلفل بپاشید تندی این غذا با توجه به ذائقه متفاوت خواهد بود.

۲. گوجه‌ها را روی شعله کم گاز گذاشته تا کم کم بپزد. بهتر است در تابه بسته باشد تا گوجه با آب خود پخته شود. گوجه‌ها در اثر حرارت آب می‌اندازند. تا زمانی که آب گوجه‌ها گرفته شود صبر کنید. تقریباً یک ربع زمان برای پخت گوجه لازم است. بعد از این مدت گوجه‌ها باید شل و پخته شده باشد.

۳. تا گوجه‌ها بپزد می‌توانید نان‌ها را آماده کنید. روی هر برش از نان‌ها کمی روغن زیتون و سس پستو بمالید و به میزان دلخواه از پنیر پارمزان رنده شده روی هر برش نان بریزید.

۴. گوجه‌های پخته شده را روی پنیرها قرار داده و با برگ ریحان تزیین کنید.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها