طرز تهیه مرغ ناردونی، راحت و بی‌نظیر

ناردون در زبان مازندرانی به معنای دانه انار است و خورشت ناردونی یکی از غذاهای لذیذ شهرها و روستاهای مازندران است که با دانه‌های انار، مرغ ،رب انار و سیر تهیه می شود.
کد خبر: ۱۳۱۹۲۱۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، ناردون در زبان مازندرانی به معنای دانه انار است و خورشت ناردونی یکی از غذاهای لذیذ شهرها و روستاهای مازندران است که با دانه‌های انار، مرغ ،رب انار و سیر تهیه می شود.
 
 
طرز تهیه مرغ ناردونی، راحت و بی‌نظیر
 
طرز تهیه و دستور پخت مرغ ناردونی:

۱. ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید
۲. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید و پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آنرا کمی تفت دهید تا نرم شود.
۳. پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود.
۴. در مرحله بعدی ران های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.
۵. در ادامه رب انار را به قابلمه اضافه کنید و آنرا به همراه پیاز و مرغ کمی تفت دهید تا طعم خامی رب انار گرفته شود.
۶. حالا چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.
۷. در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش آلو بخارا را اضافه کنید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت انار را دان کنید و دانه های انار را به خورش اضافه کنید.
۸. در پایان طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل مقداری شکر به آن اضافه کنید.
۹. نکته مهم در مورد خورش ناردون این است که این غذا به  صورت کم آب سرو می شود ، پس باید خورشت تا زمانی که خورش به روغن بیفتد روی حرارت بماند ، پس از اینکه آماده شد آنرا به همراه کته یا برنج سرو کنید.
۱۰. می‌توانید در این غذا به جای دانه‌های تازه انار از دانه‌های خشک شده نیز استفاده کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها