سالاد طالبی و هندوانه نیز با داشتن ظاهری خوشرنگ و مزهای عالی طرفداران بسیار داشته و علاوه بر خنککردن بدن سرشار از مواد مغذی موردنیاز بدن است.
مواد لازم:
طالبی: نیمکیلو
هندوانه: نیمکیلو
سبزی تازه و معطر خردشده شامل نعنا، ریحان و شوید:
از هر کدام یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی: 10عدد
مغز تخمه: نصف فنجان
لیموترش تازه: 2عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا سبزیهای معطر شامل ریحان، نعنا و شوید و بنا به ذائقه هر سبزی معطر دیگر را پاک و خوب آبکشی کرده و اجازه میدهیم تا آب اضافهاش گرفته شود سپس آن را خردکرده و در کاسه مناسب و بزرگی میریزیم. گوجه گیلاسیها را هم شسته و وقتی آب اضافهاش رفت آنها را به سبزی اضافه میکنیم. پوست طالبی و هندوانه را گرفته و به اندازه دلخواه برش یا قالبزده و به مواد اضافهکرده و به آرامی کمی همزده و بعد مغز تخمهها را روی سالاد میریزیم. شکر و آب لیموترش تازه را هم در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم تا دانههای شکر حلشده و زیر دندان نیاید سپس آن را روی سالاد ریخته و این سالاد خوشمزه را سرو میکنیم.
نکات آشپزی: به جای مغز تخمه میتوان از کنجد یا خلالبادام یا گردوی خردشده هم استفاده کرد.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد