دولتهای فرانسه ، آلمان و ایتالیا با برکناری روسای شعبه های بانک سپه در این کشورها و انتصاب روسای اروپایی جدید به جای آنها، تمامی اختیارات این شعب را به روسای جدید منتقل کردند.
کد خبر: ۱۳۱۳۹۹
به گزارش فرانس پرس ، اداره سرپرستی بانکهای فرانسوی ، در اقدامی خودسرانه با برکناری محمد دربانی رئیس بانک سپه شعبه فرانسه ، شخصی به نام آلن باشلو را به جای وی منصوب کردند.
بانک مرکزی ایتالیا نیز در اقدامی مشابه ، با برکناری رئیس ایرانی شعبه بانک سپه در ایتالیا و جایگزینی دو کمیسر ایتالیایی به جای وی ، ریاست آن را به اداره ای خصوصی منتقل کرد.
همچنین دولت آلمان با مسدود کردن همه اعتبارنامه های جاری و انتقالی بانک سپه در این کشور، رئیس این بانک را برکنار کرده است.
با وجود انتشار این خبر، دربانی رئیس بانک سپه شعبه فرانسه در گفتگو با فارس ، برکناری خود را از جانب مقامات فرانسوی تکذیب کرد.