jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۰۳۲۱۰   ۱۵ بهمن ۱۳۹۹  |  ۱۷:۴۷

«میگو اسکمپی» یک غذای کلاسیک ، اما سخت است که به طور معمول با کره زیاد تهیه می شود و روی ماکارونی پر کربوهیدرات یا برنج سفید سرو می شود.

به گزارش جام جم آنلاین ، افرادی که به غذای دریایی علاقه مند هستند قطعا به میگو هم علاقه زیادی دارند. میگو خوراکی است که می توان با آن انواع و اقسام غذاهای سرخ کردنی، بخارپز، سالاد و ... درست کرد.

در ادامه با طرز تهیه خوراک میگوی اسکمپی آشنا می شویم.

 

مواد مورد نیاز:

16 میگوی بزرگ ، پوست کنده و خرد شده

کره 1 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده

1 قاشق غذاخوری پیاز کوچیک و یا موسیر خرد شده

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

یک چهارم فنجان آب مرغ

2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه فشرده شده

یک چهارم قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز

یک هشتم قاشق چای خوری فلفل قرمز

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم و مزه

3 قطعه گل کلم یخ زده منجمد

3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

4 عدد لیمو

 

طرز تهیه:

مرحله 1

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. میگوها را در ظرف پخت کم عمق قرار دهید.

 

مرحله 2

کره را در قابلمه کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سیر ، موسیر ، و روغن زیتون را اضافه کنید و بپزید تا حدود 1 دقیقه معطر شود. آب مرغ ، آب لیمو ، پوسته فلفل قرمز ، فلفل قرمز ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی میگوها بریزید.

 

مرحله 3

9 تا 11 دقیقه در فر از قبل گرم شده این ترکیب را بپزید  البته نه بیش از حد.

 

مرحله 4

در حالی که میگو در حال پخت است ، گل کلم های مزه دار شده را در یک قابلمه بزرگ نچسب قرار دهید. با حرارت متوسط آن را بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا داغ شود ، تقریبا حدود 5 دقیقه.

 

مرحله 5

میگو را روی گل کلم های ریز دار سرو کنید. روی آن را با جعفری خرد شده و قاچ های لیمو تزئین کنید.

 

ارزش غذایی

در هر وعده: 233 کالری ؛ پروتئین 25.4 گرم کربوهیدرات 26.8 گرم؛ چربی 7 گرم؛ کلسترول 180.3 میلی گرم سدیم 416.4 میلی گرم.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها