به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازپرشین وی
مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر
۲۰۰ گرم میگو
۳ ق س جعفری خرد شد ه
۲ /۱ پیمانه هویج نگینی خرد شد ه
۱ عد د پیاز
۱ حبه سیر
۱ ق س رب گوجه فرنگی
به میزان لازم نمک و فلفل
۱٫هویج نگینی شده را داخل یک قابلمه مناسب با مقداری آب بگذارید تا بپزد.
۲ حالا سیر خرد شده و پیاز نگینی شده را هم اضافه کنید.
۳٫رب گوجه فرنگی و جعفری را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.
۴ بعد از اینکه هویج و جعفری خوب پختند و رنگشان عوض شد، میگوها را اضافه کنید.
۵ نمک و فلفل را هم در پایان بریزید. بعد از ۱۰ دقیقه از اضافه کردن میگوها، سوپ آماده است.
نکته ۱
به جای میگو می توانید از تکه های گوشت ماهی شیر هم استفاده کنید.
نکته ۲
اگر زنجبیل تازه در دسترس دارید، به اندازه نصف قاشق چایخوری از آن داخل سوپتان بریزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب