به گزارش جام جم آنلاین ، البته تخم مرغ فقط به عنوان یک جز کمکی در بسیاری از غذاها استفاده می شود اما گاه به محور اصلی یک خوراکی تبدیل می شود.
در میان غذاهای معمول و ساده ای نظیر املت می توان با تخم مرغ ها چیزهای خوشمزه دیگری هم درست کرد همانند یک بیکن خوشمزه که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می شویم.
مواد مورد نیاز:
3 عدد تخم مرغ
یک چهارم فنجان شیر
1 قاشق غذاخوری خامه
بیکن (به عنوان مثال گوشت گوساله) 1 تکه ، نازک و برش خورده (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم و مزه
4 برش نان
یک قاشق غذا خوری کره
طرز تهیه:
مرحله 1
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. ظرف رمکین را چرب کنید(ظرفی که داخل فر قرار داده می شود. )
گام 2
تخم مرغ ، شیر و خامه را در یک کاسه مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله 3
داخل هر رامکین آماده شده نیمی از بیکن را قرار دهید و سپس مخلوط تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل و دیگر ادویه های دلخواه را روی آن بریزید.
مرحله 4
حدود 25 دقیقه این مواد را داخل فر بگذارید.
مرحله 5
در حالی که خوراک عصرانه تخم مرغ و بیکن در حال پختن است برش های نان را در یک توستر برشته کنید تا به شکل دلخواه برسد. نوارهای نازک را برش دهید. روی آن کره پخش و سپس با تخم مرغ پخته شده سرو کنید.
ارزش غذایی
در هر وعده: 356 کالری ؛ پروتئین 16.1 گرم، کربوهیدرات ها 27.6 گرم؛ چربی 20.1 گرم، کلسترول 311.8 میلی گرم، سدیم 683.2 میلی گرم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد