به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ویستا
فیله یا سینه مرغ | 500 گرم |
رب انار ترش | 2-3 ق غذاخوری |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
پیاز | 1 عدد |
روغن (ترجیحا روغن زیتون) یا کره | 4 ق غذاخوری - 50 گرم |
گردو | 3 ق غذاخوری |
زعفران دمکرده | 1 ق سوپخوری |
ماست | 2 ق سوپخوری |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ