به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا
ابتدا برنج را در ظرفی ریخته و می شوییم، نمک به آن اضافه کرده در همین حالت ۲ ساعت قرار می دهیم. در مرحله بعدی آب در ظرفی ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا به مرحله جوش برسد برنج را درون آن ریخته وقتی به مرحله آبکشی رسید آبکش می کنیم.
سینه مرغ را شسته به ۵ قسمت برش می دهیم و کنار می گذاریم. پیاز را خرد می کنیم به همراه تکه های مرغ در ظرف می ریزیم به آن ۳ پیمانه آب و مقداری نمک اضافه کرده می گذاریم در روی حرارت کم تا پخته شود،
و یک پیمانه از آب آن باقی بماند زعفران را به مرغ اضافه کرده و سپس ۲ قاشق روغن یا کره و ادویه پلویی را به آن اضافه می کنیم .
برنج آبکش شده را درون قابلمه ریخته و لابه لای آن مرغ ریش ریش شده و نخود فرنگی و روی آن روغن و زعفران حل شده می ریزیم.
سپس پلو را روی حرارت کم قرار می دهیم تا دم بکشد. در مرحله بعدی سیب زمینی را به صورت خلال نازک در آورده و به مدت ۳۰ دقیقه در آب سرد و نمک قرار می دهیم. پس از آن در آبکش ریخته و آن ها را در روغن شناور سرخ می کنیم.
پلو دم کشیده را درون دیس ریخته و باقیمانده کره و آب مرغ را با هم مخلوط کرده روی برنج می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده و لیمو ترش روی آن را تزیین می کنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد