در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی
مواد لازم برای ۴ نفر
دستور پخت
ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند مقداری زردچوبه به آنها اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که زردچوبه به خورد سیر و پیاز برود ادامه دهید . در همین حین گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد کنید.
و به قابلمه اضافه کنید. گوشت را به خوبی تفت دهید تا به طور کامل سرخ شود و رنگش تغییر کند. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب انار سرخ شود سپس مغز گردو را بسابید و به همراه دانه های انار به تابه اضافه کنید.
در ادامه یک لیوان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی داخل تابه با حرارت ملایم تبخیر شود و مواد به روغن بیفتند. در مرحله بعد سبزی خورشتی را به صورت ساطوری خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.
وقتی که گوشت نیم پز شد سبزیجات تفت داده شده را به آن اضافه کنید سپس مخلوط رب انار را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه خورشت اضافه کنید. حالا باید حرارت زیر خورش را کم کنید تا خورش به روغن بیفتد و آب اضافی آن تبخیر شود.
در مراحل پایانی پخت ، طعم خورش را بچشید و در صورتی که ترشی آن به نظرتان زیاد بود می توانید مقداری شکر به خورش اضافه کنید تا طعم خورش متعادل تر شود. در پایان پس از اینکه خورشت آماده شد آن را با دانه های انار و جعفری خرد شده تزیین کنید و به همراه برنج یا کته سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت