سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان
مواد لازم
زیتون سبز تلخی گرفته (با هسته یا بدون هسته) – یک کیلوگرم
گشنیز تازه -۲۵۰ گرم
نعناع خشک - ۲ قاشق غذاخوری
پیاز- یک عدد
سیر- ۲ تا ۳ حبه
فلفل دلمه رنگی - از هر رنگ یک عدد
نمک، فلفل و گلپر- به میزان لازم
سرکه - به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه ترشی زیتون سبز ابتدا زیتونها را یک برش کوچک بدهید یا تکه کنید تا سرکه زودتر و راحتتر به خورد آنها برود. پیاز و فلفلها را نگینی خرد کنید.
سیر را رنده یا له کنید. گشنیزها را پاک کنید و بشویید و پس از خشکشدن خرد کنید. یک ظرف در دار خشک و تمیز بردارید و همه مواد را داخل آن بریزید. نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. ظرف را کاملا از سرکه پر کنید، سرکه باید روی تمام مواد را کاملا بپوشاند. ظرف ترشی را در جای گرم قرار دهید. بعد از یک هفته قابل استفاده خواهد بود.
خواص زیتون:
زیتون دارای ترکیبات گیاهی خاصی است که میتوانند تولید اکسید نیتریک را افزایش دهند، با افزایش اکسید نیتریک عملکرد عروقی با افزایش جریان خون به سمت عضلات بدن بهبود پیدا میکند، این خاصیت زیتون اثر فوق العادهای بر سلامت خواهد داشت.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد