
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی

روغن زیتون را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید.
سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و برای حدود ۵ دقیقه بپزید، تا زمانی که پیازها شفاف شوند.
حالا هویج، سیب زمینی شیرین، لوبیا چشم بلبلی، سیب زمینی، کلم، پونه کوهی، استاک سبزیجات و ریحان را به آن اضافه کنید.
با بالا بردن شعله، آن را بجوش آورید.
بعد از گذاشتن در ظرف، حرارت را کم کنید.
برای حدود ۲۵-۲۰ دقیقه بپزید، تا زمانی که سبزیجات نرم شوند.
سرکه سیب و نمک و فلفل را اضافه کنید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد