به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
هندوانهها را به شکل مکعب خرد کرده و داخل کیسههای پلاستیکی زیپدار قرار دهید. سعی کنید آب هندوانه را داخل کیسه نریزید. کیسهها را داخل فریزر قرار دهید تا هندوانهها کاملا یخ بزند. زمان کافی برای یخ زدن هندوانهها حدود ۵ تا ۶ ساعت است. نکتهای که باید در این مرحله توجه کنید این است که هیچ وقت هندوانهها را داخل ظرف در فریزر قرار ندهید چون به لبههای ظرف میچسبند و جدا کردن آنها کار سختی است.
مخلوط کن را آماده کنید. هندوانههای یخزده را از فریزر بیرون بیاورید و همراه با مقدار کمی آب هندوانه داخل مخلوط کن بریزید. آب هندوانه بیشتر برای بهتر مخلوط شدن هندوانهها استفاده میشود.
مخلوط کن را با سرعت پایین شروع کنید و شروع به هم زدن هندوانهها بکنید. هم زدن با سرعت بالا ممکن است هندوانهها کامل مخلوط نشوند.
یخ در بهشت آماده است. آن را داخل لیوان ریخته و با برشهای مثلثی هندوانه تزیین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا