تاس کباب یک غذای نانی خوشمزه وآسان

“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید

تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ میشود. گوشتی که برای تهیه “تاس کباب” استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد.
کد خبر: ۱۲۹۳۷۰۸

“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنیدبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم جهت طبخ تاس کباب

  • گوشت گوسفندی   1 کیلو
  • سیب زمینی  2 عدد
  • پیاز   2 عدد بزرگ
  • به     1 عدد
  • هویج    3 عدد
  • روغن زیتون    2 ق غ
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
  • “تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید

طرز تهیه تاس کباب

 برای شروع کار ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید.مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی ، هویج و پیازرا به صورت حلقه ای ببرید. و میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش بزنید.

سپس قابلمه ای مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید .بعد یک ردیف پیاز حلقه ای شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید.بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج  و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید.نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه میریزم و روی حرارت گاز قرار میدهیم تا بجوش بیاید.

در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته شود.اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب  به آن اضافه کنید تا پیاز ها ته نگیرد.

“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها