سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رادیلاگ
این دستور تهیه برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است و برای تعداد بیشتر کافی است نسبت به تعداد افراد، به میزان مواد اولیه اضافه کنید.
بیسکویت پتی بورکاکائویی | ۲ بسته |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ فنجان |
خامه | ۱ بسته |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
شکلات | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
میزان خامهی داخل رولت کاملا سلیقهای است و میتوانید آن را کمتر و یا بیشتر کنید.
می توانید کمی شکلات رنده کرده و در رولت روی خامه بریزید.
برای خامهی داخل رولت میتوانید خامه قنادی گرفته و آن را بزنید.
می توانید خامه آماده گرفته و با کمی شکر ترکیب کرده و با همزن بزنید تا خامه یکدستی بگیرید و برای داخل رولت استفاده کنید.
اگر سادهتر دوست دارید خامه آماده گرفته و همان را فقط یک لایه در رولت بزنید.
میتوانید کمی پنیر لبنه در صورت تمایل با خامه ترکیب کرده و با همزن زده و آن را روی برای مواد داخلی استفاده کنید.
برای روی رولت نیز میتوانید پسته را خرد کرده و پودر آن را استفاده کنید.
این رولت با بیسکویت است پس ۲ بسته بیسکویت را در یک ظر حسابی پودر و خرد کنید. بعد از آنکه خوب پودر شد شیر، شکر، کره و پودر کاکائو را خوب با هم مخلوط کرده و کم کم به بیسکویتها اضافه کنید.
همزمان مواد را با دست هم بزنید تا حالتی خمیری بگیرد. وقتی حالت خمیر پیدا کرد یک سلفون را باز کنید و مواد را با یک وردنه روی سلفون به صورت یک مربع بزرگ باز و پهن کنید.
حالا روی مواد را یک لایه خامه بکشید و با یک قاشق خوب روی مواد صاف کنید. برای رول کردن دست خود را پشت سلفون گذاشته و لایه اول را به اندازه طول انگشت اشاره بلند کرده و روی مواد بیاندازید. دست خود را جلو ببرید و سلفون زیر مواد را بلند کرده و به سمت جلو رول کنید.
رولت شما آماده است آن را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از ۲ ساعت آن را از یخچال خارج کنید و روی آن سس شکلات بریزید.
برای سس شکلات نیز شکلات را روی حرارت آب کنید و به آن خامه و شیر اضافه کنید. سس که غلیظ شد سس را روی مواد بریزید. رولت شکلاتی شما آماده است و میتوانید آن را نوش جان کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد