jamejamsara
سرا خانواده کد خبر: ۱۲۹۱۷۰۶   ۱۳ آذر ۱۳۹۹  |  ۱۶:۲۷

خواص کدو تنبل برای نوزادان

کدو حلوایی چه خواصی برای کودکان دارد

در کدو حلوایی ویتامین A به فراوانی یافت می شود که سبب تقویت بینایی کودکان می شود.

کدو حلوایی چه خواص دارد؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته ، کدو حلوایی بعنوان نماد هالوین می باشد؛ هالوین جشنی مخصوصى است که در کشورهای اروپایی و خارج از کشور رایج میباشد که از این کدو برای تزیین جشن های خود استفاده می کنند.

کدو حلوایی دارای ویتامین و مواد معدنی بسیاری است. کدو حلوایی منبع خوب پتاسیم و همچنين آنتی اکسیدان مهم بتاکاروتن که پیش ساز ویتامین A است، می باشد. کدو حلوایی سرشار از فیبر غذایی است که درمان خوبی برای یبوست به شمار می رود. کدو حلوایی مملو از فیبر غذایی است که درمان خوبی برای یبوست به شمار می رود. همچنین مملو از ویتامین های گروه B و اسیدهای چرب اشباع نشده میباشد و یکی از مهم ترین فواید آن جلوگیری از ایجاد سنگ مثانه در کودکان است.

کدو تنبل و کدو حلوایی دو گونه کدو هستند. کدو حلوایی شیرین و به رنگ زرد یا نارنجی است و عموماً یکطرف آن بزرگتر و پهن تر از سوی ديگر است و برای خوردن کاشته می شود.کدو تنبل بسیار درشت بیضوی شکل یا کروی است و وزن آن به ۴۰ کیلوگرم هم می رسد.شاید کودکان علاقه چندانی به خوردن آن نشان ندهند، ولی بهترین کار این است که ذائقه کودکان را با انواع خوراکی های سالم اشنا کنید و هر فصل از میوه های مخصوص و تازه به بازار آمده استفاده نمایید

کدو حلوایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان مفید است

کدو حلوایی کرم های موجود در روده کودکان را از بین می برد. به علاوه این میوه خاصیت ضد میکروبی داشته و مزایای آنتی اکسیدانی آن برای کودکان بسیار مفید است.

کدو حلوایی چه خواصی برای کودکان دارد

بعضی مطالعات نشان داده اند، کدو حلوایی علاوه بر دارا بودن ویتامین سی که یکی از منابع تقویت کننده دستگاه ایمنی بدن میباشد، دارای ترکیبات بیوشیمیایی مهمی است که دستگاه ایمنی بدن کودک را تقویت می کنند. بعلاوه این مطالعات نشان داده است, مصرف کدو حلوایی لنفوسیتی طحال و فعالیت سلول های کشنده طبیعی را توسعه و گسترش می دهد.

 

یک دستور غذایی کدو تنبل برای نوزادان

پوره سیب زمینی و کدو حلوایی برای نوزادان

1 فنجان سیب زمینی خرد شده و بدون پوست

3- 4 فنجان آب

طرز تهیه پوره سیب زمینی و کدو حلوایی برای نوزادان:

کدو حلوایی را آب پز یا بخارپز کرده؛ بعد از پخت، اجازه دهید تا سرد شود. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت( 204 درجه سانتیگراد ) روشن کنید و ظرف دارای سیب زمینی را به مدت 40 دقیقه در آن قرار دهید. بعداز پختن، صبر کنید تا سیب زمینی ها سرد شود. سپس، سیب زمینی ها را به مخلوط کن منتقل نموده و یک یا دو فنجان آب به آن اضافه کنید. زمانی که پوره سیب زمینی آماده شد، سیب زمینی  ها پخته را به آن اضافه کنید. در پایان ، میتوانید آب بیشتری را به پوره فرزند خود اضافه کنید تا رقیق تر شود.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
نقطه طلایی

نقطه طلایی

یک) عکس را خیلی وقت است گذاشته‌ام. جایی که همیشه جلوی چشمم باشد. پشت عکس، بابا با خودکار آبی و خط شکسته نستعلیق نوشته: «باغ اکبرآقا- نوروز۱۳۶۵ - با محمدمهدی جان».

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

حملات و ترورهای مرگبار در سراسر افغانستان به امری روزمره بدل شده‌است. هر کسی هم می‌تواند هدف باشد.

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

از یک سنی به بعد، دیگر شخص و انسان نیستند. تبدیل می‌شوند به یک مفهوم. یک مکتب، یک تفکر. بعضی وقت‌ها با یک من عسل نمی‌شود خوردشان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر