مخصوص علاقه مندان به ترشی

طرز تهیه ترشی انبه بندرعباسی

ترشی انبه بندرعباسی که به میان می‌آيد، دیگر مهم نیست چقدر ترشی‌باز هستید؛ حتی اهمیت ندارد از انبه خوش‌تان می‌آید یا نه. فقط یک بار امتحان کنید. با همه‌ی این اوصاف، یک شرط را فراموش نکنید؛ وقتی سراغ ترشی انبه بندرعباسی می‌روید، ابتدا خاطرجمع شوید خوب درست شده است.
کد خبر: ۱۲۹۰۵۲۲

طرز تهیه ترشی انبه بندرعباسی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اسنپ فود

  1. مواد لازم:
  2. ۴ عدد انبه‌ی پوست‌کنده و خردشده
  3. ۲ونیم پیمانه سرکه‌ی سفید
  4. ۵ قاشق غذاخوری سس تمرهندی
  5. ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
  6. ۵ فلفل تند خشک‌شده
  7. ۵ حبه سیر درسته
  8. ۱ قاشق چایخوری گلپر
  9. ۱ قاشق چایخوری سیاهدانه
  10. ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز آسیاشده
  11. ۱ قاشق چایخوری نمک  

طرز تهیه ترشی انبه بندرعباسی

بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه‌ ترشی انبه بندرعباس

برای تهیه ترشی انبه بندرعباسی فقط کافی است این مراحل را طی کنید:

مرحله اول: آن‌ها را چهار قسمت تقسیم کنید. هسته را جدا کنید و سپس قطعات را در اندازه‌ی دلخواه‌تان خرد کنید؛ می‌توانید آن‌ها به تکه‌های بزرگ تقسیم کنید یا مانند سیب‌زمینی آن‌ها را خلال کنید.

مرحله دوم: انبه‌ها را در یک ظرف متوسط با آبلیموها مخلوط کنید.

مرحله سوم: سرکه را در با حرارت کم بجوشانید و روی همان شعله‌ی کم سیر و سس تمرهندی را به سرکه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی شعله بماند.

مرحله چهارم: حال وقت اضافه‌کردن ادویه‌هاست؛ اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر هم روی شعله بماند.

مرحله پنجم: در آخر انبه‌های خوابانده‌شده در آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود یک دقیقه روی شعله بماند.

مرحله ششم: مخلوط را در شیشه‌ای تمیز بریزید و در آن را محکم ببندید.

ترشی انبه بندرعباسی شما آماده است؛ شما از همان فردای آماده‌شدن می‌توانید آن را چاشنی غذای خود کنید. اگرهم اندکی صبور هستید، یک ماه صبر کنید که به طعم اصیل‌تر برسید.

نکته: بسیاری از بندرعباسی‌ها دوست دارند از انبه‌ی درسته ترشی بیندازند. آنان با چاقو چهار برش به انبه می‌زنند، به‌صورتی‌که به عمق برش‌ها به هسته‌ی انبه برسد، اما انبه را جدا نمی‌کنند. پس از جاافتادن ترشی، هسته‌ی انبه هم تلخی و سفتی خود را از دست می‌دهد و طعم بسیار دلچسبی دارد. این نوع ترشی انبه بندرعباسی طعمی و شکلی خاص‌تر دارد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها