قنبر پلو یک غذای محلی خوشمزه و سالم

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان

یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی میباشد که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می شود.
کد خبر: ۱۲۹۰۳۰۰

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

مواد لازم:


 برنج :4 فنجان

گوشت چرخ کرده :1 کیلو

گردو:100 گرم

کشمش :200 گرم

رب انار:2 قاشق غذاخوری

شیره انگور:1 قاشق غذاخوری

پیاز:1 عدد

زردچوبه :یک قاشق چای خوری

آرد نخودچی :به میزان دلخواه

نمک :به میزان لازم

روغن :به میزان دلخواه 

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی به روش سنتی و آسان

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.

گوشت را با کمی آرد نخود چی ، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را  به اندازه یک فندق بردارید و به  شکل کوفته های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.

در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته ها را به همراه ، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید .

کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

 

بیشتر بخوانید: پوست انار برای کرونا

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

برچسب ها: قنبر پلو گردو کشمش
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ایستاده در سیل

روایت دست‌اول امدادگران از عملیات جست‌وجو و نجات در سیل امامزاده داوود و فیروزکوه

ایستاده در سیل

همه زنده زنده سوختند

نصرت‌الدین نصراللهی تنها شاهد حادثه سقوط هواپیمای فرماندهان جنگ، از آن روز می‌گوید

همه زنده زنده سوختند

نیازمندی ها