
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دریافتند فیتوشیمیایی هایی نظیر اسیدالاژیک، اسید گالیک، پنیکالاژین وپونیکالین استخراج شده از پوست انار دارای قابلیت مهار کروناویروس هستند.
محققان در این مطالعه تأثیرات عصاره پوست انار را بر فرایند جایگیری کروناویروس در سلولهای میزبان بررسی کردند.
در این مطالعه، چهار عصاره استخراج شده از انار بر روی چهار پروتئین منتخب مورد هدف کروناویروس آزمایش شدند.
نتایج نشان داد ترکیبات عصاره انار پتانسیل بسیار خوبی در تعامل با اهداف پروتئینی موردنظر داشته و میتوانند از ورود ویروس به سلول میزبان جلوگیری نمایند از اینرو گزینههای خوبی برای آزمایشات بعدی هستند.
درحال حاضر محققان معتقدند انار و آب انار یک گزینه طبیعی با طیف وسیعی از خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد