در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، شهاب اولیایی، رژیم شناس و متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: شلغم از گیاهان ریشهای و به رنگهای سفید و بنفش است. فیبر، گوگرد، پتاسیم، کلسیم و ویتامین c از جمله مواد تغذیهای موجود در شلغم هستند که در بهبود سلامتی بدن نقش بسیار مهمی دارند.
او افزود: شلغم خوب باید دارای بافت محکم، پوست براق و شفاف باشد. ویتامین c موجود در شلغم به عنوان یکی از موارد دارای آنتی اکسیدان و افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در شرایط اپیدمی ویروس کرونا محسوب میشود.
اولیایی بیان کرد: شلغم به دلیل وجود پتاسیم و ویتامین c در بهبود سلامت قلب، التهاب بدن، تقویت استخوان، ضد سرطان، سلامت پوست و مو، تقویت چشم و بینایی، درمان آرتروز و رماتیسم نقش بسیار مهمی دارد. با توجه به اینکه شلغم سرشار از فیبر و کم کالری است، میتواند برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند بسیار مفید باشد.
اولیایی در ادامه افزود: شلغم به دلیل وجود ویتامین c ، آهن و آنتی اکسیدانهایی که به خود اختصاص داده است، برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است.
شلغم را خام مصرف کنیم یا پخته؟
این متخصص تغذیه مطرح کرد: به طور کلی خواص سبزیجات زمانی بهتر حفظ میشود که آنها را به صورت خام مصرف کنیم. در واقع برخی ویتامینها حین گرما و آب پز کردن از بین میروند؛ بنابراین اگر بتوانیم شلغم به صورت خام مصرف کنیم بهتر است، اما بخارپز کردن هم به عنوان بهترین سبک مصرف شلغم و دیگر سبزیجات محسوب میشود. البته شلغم خام برای کسانی که مشکل تیروئید دارند، تحت هیچ عنوان توصیه نمیشود.
اولیایی در پایان تصریح کرد: ترکیب شلغم و عسل برای حفاظت از بدن در برابر بیماریهای ویروسی بسیار مهم تلقی میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: