در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از نمناک، بوی غذاها در حین پخت و پز چندان آزار دهنده نیست اما با گذشت مدت زمانی اگر بو همچنان در محیط باقی مانده باشد، بسیار ناخوشایند است بخصوص در آپارتمان های کوچک که گردش هوا به خوبی صورت نمی گیرد. به همین دلیل در این بخشبرای رفع بوهای نامطبوع ترفندهایی را ارائه می دهیم.
سیب زمینی در جذب بو بسیار خوب عمل می کند. کاری که می توانید برای رفع بوی بد غذا انجام دهید این است که کمی نمک روی نصف سیب زمینی بپاشید و آنها را درون یک ظرف در آشپزخانه قرار دهید.
برای رفع بوی آشپزخانه، روشن کردن یک شمع بسیار موثر است. شمع بوها را خنثی کرده و از انتشار آن جلوگیری می کند.
اگر در تلاش برای از بین بردن بوی غذا در آشپزخانه هستید، لازم به یادآوری است که بو می تواند روی ظروف و همچنین در هوا بماند.
تخته های برش چوبی هستند و در اثر خرد کردن، آب گوشت و سبزیجات می تواند به عمق تخته نفوذ کرده و از بین بردن آن را سخت تر کند.
برای از بین بردن بوی نامطبوع آشپزخانه، رایحه دارچین گزینه خوبی است. چند عدد چوب دارچین را داخل قابلمه آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.
نوشیدن قهوه ی صبحگاهی علاوه بر بالا بردن انرژی فواید دیگری دارد مثلا می تواند بوی ماندگار پخت و پز غذا از شب قبل را از بین ببرد. ته مانده دانه های قهوه را داخل کاسه ای بریزید و آن را روی میز آشپزخانه قرار دهید تا موجب رفع بوی نامطبوع شود.
سرکه سفید علاوه بر اینکه یک پاک کننده عالی به شمار می رود، برای خنثی سازی بوی نامطبوع خانه و آشپزخانه نیز فوق العاده است. یک فنجان سرکه را داخل تابه ای روی اجاق گاز به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا بوهای نامطبوع از بین برود.
لیمو، به دلیل داشتن رایحه دلنشین در رفع بوی نامطبوع محیط و خوش بو کردن غذا موثر است. به همین دلیل مقداری از پوست لیمو را قبل از استفاده بگیرید و داخل قابلمه ای از آب بریزید. سپس حدود یک ساعت روی حرارت ملایم قراردهید.
یکی دیگر از مواد قوی و پرکاربرد در آشپزخانه، جوش شیرین است که می تواند به راحتی در تمام قسمتهای خانه استفاده شود. برای از بین بردن بوی پخت و پز، کافی است که یک ظرف پر از جوش شیرین را در محیط قرار دهید.
یکی از راه های رفع بوی بد یخچال، بیرون ریختن مواد غذایی فاسد شده است اما اگر همچنان یخچال بوی بدی می دهد، دمای آن را بررسی کنید زیرا دمای پایین یخچال خود یکی از علل خراب شدن مواد غذایی و ایجاد بوی بد است.
بهترین راه برای جلوگیری از ماندگاری بو، خارج کردن آن از طریق هود یا هواکش است. البته به یاد داشته باشید که فیلترها را مرتباً عوض کنید.
باز کردن پنجره ها در از بین بردن بو به شما کمک می کند، حتی اگر می توانید پنکه ای را به سمت پنجره تنظیم کرده تا بوی بد را به بیرون هدایت کند.
پس از آشپزی بلافاصله اجاق گاز خود را پاک کرده و قابلمه ها را بشوئید و از نگهداری پس ماندهای غذا روی آنها خود داری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد