در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: افرادی که پس از مصرف انواع غذاها با اختلال گوارشی سوزش معده روبرو میشوند، باید به آرامی غذا بخورند.
او افزود: افراد مختلف باید هنگام غذا خوردن پس از اینکه غذا را در دهان خود قرار میدهند دهانشان را بسته و از بلعیدن هوا در این فاصله خودداری کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اینکه پرخوری برای همه افراد مضر است، تاکید کرد: کسانی که از سوزش معده رنج میبرند باید وعدههای غذایی خود را تا جایی که میتوانند سبک کرده و از پرخوری پرهیز کنند، زیرا ضرر پرخوری برای این افراد بیشتر از سایرین است.
انوشه اضافه کرد: دراز کشیدن بلافاصله پس از مصرف غذا عامل موثری در ایجاد سوزش معده است.
توصیه میشود افراد حدود نیم ساعت پس از غذاخوردن روی مبل یا صندلی بنشینند و بعد از این مدت از خوابیدن روی پهلوی چپ خودداری کنند.
او بیان کرد: مصرف انواع غذاهای تند که در تهیه و طبخ آنها از فلفل استفاده شده است و همچنین انواع ترشیجات میزان سوزش معده را افزایش میدهد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: مصرف انواع غذاهای نفاخ که موجب تحریک معده و اختلال در سیستم گوارشی بدن میشود، برای کسانی که سوزش معده دارند، مضر است.
او ادامه داد: افرادی که از سیگار و مشروبات الکلی استفاده میکنند، بیشتر دچار سوزش معده میشوند.
انوشه اظهار کرد: نوشیدنیهای گازدار که متاسفانه در حال حاضر پای ثابت سفرههای مردم کشور شده است نیز در ایجاد سوزش معده موثر هستند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: دیر وقت غذا خوردن و مصرف غذاهای چرب از دیگر عوامل سوزش معده است. توصیه میشود وعدههای غذایی کوچک و کم حجم را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
او تصریح کرد: مصرف آب فراوان و توجه به استفاده از آب در برنامه غذایی روزانه در کاهش و کنترل میزان سوزش معده بسیار موثر است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: نداشتن استرس و اضطراب در طول روز نیز به کاهش سوزش معده و بهبود وضعیت جسمانی فرد کمک خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد