به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،بستنی زغالی علاوه بر داشتن طعم زغال، دارای طعم مطبوعی از وانیل و خامه است و خواص و مضراتی دارد که در این مقاله به آن پرداخته خواهد شد.
کربن بلک یا زغال فعال خوراکی | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 140 گرم |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
خامه زده شده | 7-8 لیوان |
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
معاون سیمای رسانه ملی مطرح کرد
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر: