به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، می توانید ماریناد کردن جوجه ها ( خواباندن در سس) را از شب قبل انجام دهید تا در وقت صرفه جویی شود. اما دقت داشته باشید که قبل از کباب کردن جوجه ها به دمای محیط برسند.

| کنجد بو داده | 2 قاشق غذاخوری |
| پیازچه ریز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
| پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
| رنده پوست لیموترش | 1/2 قاشق چایخوری |
| نمک | به میزان دلخواه |
| شکر قهوه ای | 1/3 فنجان |
| سس سویا | 1/3 فنجان |
| سرکه سیب | 1/4 فنجان |
| ران مرغ بدون استخوان | 250 گرم |
| روغن گیاهی | برای کباب کردن |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر منوچهر متکی در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه جامجم ضمن تحلیل دشمنیهای اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:
گپوگفت خبرنگار جامجم با قصهنویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با روزنامه «جامجم» خبر داد