
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، می توانید ماریناد کردن جوجه ها ( خواباندن در سس) را از شب قبل انجام دهید تا در وقت صرفه جویی شود. اما دقت داشته باشید که قبل از کباب کردن جوجه ها به دمای محیط برسند.
کنجد بو داده | 2 قاشق غذاخوری |
پیازچه ریز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
رنده پوست لیموترش | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | به میزان دلخواه |
شکر قهوه ای | 1/3 فنجان |
سس سویا | 1/3 فنجان |
سرکه سیب | 1/4 فنجان |
ران مرغ بدون استخوان | 250 گرم |
روغن گیاهی | برای کباب کردن |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
عضو جبهه دموکراتیک مقاومت فلسطین در گفت و گو با «جامجم»:
نصر الله پژمانفر در گفت و گوی تفصیلی با جام پلاس:
گفتوگو با مجید طالبی عکاس فیلم «دسته دختران»
گفتوگو با سعید مستغاثی، رئیس پیشین انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی درباره رویکرد جدید برنامهها در صداوسیما