طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ

کد خبر: ۱۲۷۹۲۲۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،میخواهیمم یه خورش خوشمزه و سالم رو بهتون معرفی کنیم که با قارچ و مرغ تهیه میشه. این خورش جذاب با عطر لیمو و زعفرون رو میتونید با پلو میل کنید یا حتی به صورت خوراک با نون.

طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ

مواد لازم خورشت قارچ و مرغ

سینه مرغ 3 عدد 
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
قارچ 200 گرم 
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورشت قاچ و مرغ

  1. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند و آبشان بخار شود (فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید).
  2. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس سینه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد 1 لیوان آب، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه‌های مرغ با حرارت ملایم به مدت 30 – 40 دقیقه بپزند و نرم شوند.
  3. پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند قارچ سرخ شده، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید. 10 دقیقه اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند.
  4. زرده تخم مرغ را بزنید و پس از 10 دقیقه به خورشت اضافه و خوب مخلوط کنید. 15 دقیقه دیگر بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید.
     
     
     

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
برچسب ها: خورشت قارچ مرغ
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها