روشهای تازه نگهداشتن سبزی خوردن بیش از یک هفته

سبزی ها از جمله مهمترین گروه غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند. چند روز پس از خرید، سبزی ها پلاسیده می‌شود. اما آیا می توان سبزی را بیشتر از یک هفته نگه داشت؟
کد خبر: ۱۲۷۸۹۱۶

سبزی خوردن شامل چیست ؟ 

تره، ترپچه، ریحان، شاهی، نعنا، پیازچه، جعفری، ترخون.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان، البته سبزی هایی که در سبزی خوردن استفاده می شود کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و خودتان می توانید مواردی را اضافه یا کم کنید. اما 6 مورد اول در معمولاً حتما در سبزی خوردن می بینیم ولی جعفری و ترخون در بعضی جاها در بین سبزی خوردن قرار نمی گیرد.

 

روش تازه نگهداشتن سبزی بیش از یک هفته

روش های مختلفی برای تازه نگهداشتن سبزی وجود دارد اما قبل از قرار دادن سبزی در یخچال به هر روشی، این نکات را حتما رعایت کنید :

 همیشه سبزی را خیلی سریع پاک کنید. چون برگ های زرد و پلاسیده موجود در بین سبزی پاک نشده موجب می شود سبزی زودتر خراب شود.

 بعد از پاک کردن سبزی خوردن آن را خوب بشویید و ضدعفونی کنید.

 برای رفع گل و لای، سبزی ها بیش از 10 الی 15 دقیقه سبزی در آب نمانند، زیرا تغییر رنگ داده و پلاسیده می شوند.

 برای ضدعفونی کردن می توانید از مواد طبیعی مانند سرکه و یا نمک استفاده کنید.

 سبزی را برای 1 ساعت در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود.

 بعد سبزیها را در یک پارچه نخی پهن کنید تا 3 الی 4 ساعت کاملاً آب آن گرفته شود. سبزی اگر آب داشته باشد و داخل یخچال قرار دهید، سریع پلاسیده می شود. هر نیم ساعت هم سبزی ها را زیر و رو کنید تا سبزیهایی که در زیر قرار دارند هم آب آنها گرفته شود.

 

بهترین روش تازه نگهداشتن سبزی

یکی از بهترین روشهای تازه نگهداشتن سبزی، قرار دادن ساقه آن در آب و پوشاندن برگ هایش با پلاستیک است. دور پلاستیک را کش گذاشته یا با نخ ببندید.

تازه نگهداشتن سبزی

می توانید از لیوان های در دار هم برای نگهداری سبزی استفاده کنید.

نگهداری سبزی

استفاده از دستمال های آشپزخانه و کیسه پلاستیک برای تازه نگهداشتن سبزی

این روش شاید یکی از رایج ترین روش های نگهداری کاهو است که شامل شستن و خشک‌ کردن برگ‌ها، سپس قرار دادن آن‌ ها روی کاغذ و بعد پیچیدن آنها در کاغذ با کمترین هوا و سپس قرار دادن آن در کشوی یخچال است. در این روش، کاغذ رطوبت اضافی سبزی ها را جذب می‌کند و مانع لزج شدن آن ها می‌شود. کیسه فریزر نیز مانع گردش پیدا کردن هوای اضافه می‌شود در نتیجه روند پلاسیدگی را کند می‌کند و تا 5 روز سبزی سالم می‌ماند پس از 7 روز، برخی از برگ ها پلاسیده می‌شود اما قابل خوردن است.

پیچیدن سبزی در دستمال کاغذی

جعبه و دستمال کاغذی برای تازه نگهداشتن سبزی

در این روش، یک ظرف پلاستیکی با کاغذ پوشیده می‌شود. سبزیها را در آن‌ قرار می دهند و سپس با لایه ای از کاغذ پوشیده می شود. ظرف را نیز می بندیم جعبه از آسیب رسیدن به سبزی ها پیشگیری می کند. در این روش تا 5 روز سبزی ها سالم و تازه می ماند، پس از 7 روز برخی برگ ها پلاسیده می شود اما قابل خوردن خواهد بود و پس از 10 روز غیر قابل‌ خوردن.

 

یک کیسه پلاستیکی و هوا برای تازه نگهداشتن سبزی

در این روش سبزیها، در یک کیسه قرار می گیرد کمی در آن هوا دمیده می‌شود، سپس کیسه از بالا پیچیده و با یک باند لاستیکی بسته می‌شود. هوای کافی باعث تازه ماندن سبزی می شود. در این روش نیز سبزی ها تا 7 روز خوب و سالم می ماند. پس‌ از این سه روش کدام را باید انتخاب کرد؟ برای ترد ماندن و ماندگاری طولانی‌ مدت روش 2 مناسب تر است و در صورتی‌ که قصد ندارید سبزی ها را برای بیش از یک هفته نگه‌ دارید می توانید از دو روش دیگر استفاده کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها