کم و زیاد کردن میزان مواد اولیه اصلی، در عطر و طعم سس‌های تهیه شده و در غلظت آن تاثیر بسزایی خواهد داشت.

رمز و راز تهیه سس خوش طعم و عطر (انواع سس های سفید و قرمز)

خورشت کرفس یک خورشت مقوی است

طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت

در ضمن این غذا به شکل های مختلف تهیه میشود. بیشتر مواقع خورشت کرفس را با نعنا و جعفری تهیه میکنند که در اینجا هم از همین روش استفاده شده است. اما برخی هم بدون استفاده از سبزی خورش کرفس درست میکنند. بعضی افراد هم به آن لوبیا اضافه میکنند که در طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا به آن پرداخته ایم.
کد خبر: ۱۲۷۸۸۴۹

به گزارش جام جم آنلاین هب نقل از ایران کوک، خورشت کرفس از آن دست غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد اما کمتر سر سفره ها دیده میشود. شاید به این دلیل که هر کسی نمیتواند یک خورش کرفس خوشمزه و جا افتاده درست کند. در ضمن این غذا به شکل های مختلف تهیه میشود.

طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت

مواد لازم خورشت کرفس

پیاز 2 عدد
گوشت خورشتی 300 گرم
کرفس 500 گرم
برگ کرفس 100 گرم
لیموعمانی 3 عدد
نعنا تازه 20 گرم
جعفری تازه 80 گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورش کرفس

ابتدا کرفس ها را بشویید. سپس به اندازه ی دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه‌فرنگی و کرفس‌های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید. پس از پختن گوشت می‌توانید سبزی‌های سرخ شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد.

پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و به همراه برنج سرو نمایید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

برچسب ها: خورشت کرفس گوشت
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها