یکی از مهمترین خواص پوست پسته، کمک به حفظ سلامت لثه و دندان‌ها است.

طرز تهیه مربای پوست پسته

خواص پسته بی‌شمار است و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار می‌باشد که علاوه بر تامین سهم بالایی از ویتامین‌ها، املاح و مواد معدنی مورد نیاز بدن، کاربردهای بسیاری در درمان بیماری‌ها و پیشگیری از امراض دارد. جالب است بدانید همه قسمت‌های این گیاه از جمله برگ درخت و پوست این میوه مفید است و دارای جنبه‌های درمانی متعددی می‌باشد. همچنین از آن در آشپزی برای تهیه مربا و ترشی استفاده می‌شود. در این بخش از ستاره قصد داریم تا شما را با طرز تهیه مربای پوست پسته و خواص پوست تازه و سبز پسته آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۲۷۸۱۲۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،طرز تهیه مربای پوست پسته به 2 روش (با پوست پسته تازه و پوست پسته خشک) ارائه شده است. پوست پسته خاصیت آرام‌بخش دارد و تسکین دهنده معده است. پوست پسته تازه، برای درمان بواسیر مفید است و باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می‌‌شود. مواد لازم برای تهیه مربای پوست پسته شامل، شکر، آبلیمو، هل، پوست سبز و تازه پسته است.

طرز تهیه مربای پوست پسته

مواد لازم مربای پوست پسته

پوست پسته تازه 1 کیلو
شکر 1 کیلو
هل یا وانیل به مقدار لازم
آبلیمو نصف استکان
گلاب نصف استکان
خلال پسته 1 فنجان
 
 
 

طرز تهیه مربای پوست پسته

  1. پوست پسته تازه را به کمک چاقو یک برش بزنید و با یک فشار کوچک پوست را از پسته جدا کنید. توجه داشته باشید که قسمت‌های سیاه و لزج را نیز جدا کنید.
  2. پوست پسته را با ملایمت شسته و زمانی که آب آن گرفته شد، پوسته‌ها را 3 الی 4 بار و هر مرتبه ۲۰ دقیقه بجوشانید تا طعم تلخی پوست گرفته شود و سپس آن را در آب سرد بریزید.
  3. اجازه دهید پوسته‌های جوشانده شده یک ساعت در آب سرد باقی بماند و سپس آن را صاف کنید.
  4. همزمان در ظرف جداگانه، شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب بجوشانید تا کمی قوام بیاید و اجازه دهید تا شربت کمی سرد شود.
  5. پس از سرد شدن شربت، پوست پسته‌ها را در شربت بریزید و مدت 2 تا 3 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
  6. در این مرحله، یک قاشق از مربا را داخل ظرف کوچکی بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خنک شود، بعد کج کنید اگر شل بود و براحتی توی ظرف حرکت کرد باز هم باید آن را بجوشانید، ولی اگر شیره به آرامی توی ظرف حرکت کرد، مربا آماده است.
  7. در مرحله آخر، آبلیمو و خلال پسته را اضافه نموده و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید مربا خنک شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها