به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته،یکی از روش های مرسوم نگهداری خشکبار، خشک کردن آنها است که معمولا از بازار می خریم. در این مطلب با بهترین روش خشک کردن پسته ، بادام و گردو در خانه آشنا می شوید تا بتوانید خشکبارهایی سالمتر و بهداشتی تر مصرف کنید.


برای خشک کردن بادام ها هم مانند گردو عمل کنید فقط با این تفاوت که دیگر نیازی به شستن ندارد و بعد آن ها را در مکانی با جریان هوا وجود دارد پهن کنید و آن ها را جابه جا کنید. تا همه اطراف بادام به صورت یکسان خشک شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد