سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، «مجید امتیازی» متخصص طب ایرانی سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد در مورد تاثیر برخی از خوراکیها به درمان بیماری کرونا، به ایسنا گفت:
استفاده از این مواد غذایی نمیتوانند جایگزین درمان شود، اما مصرف آنها چه برای افراد سالم و چه بیمار به عنوان کمک کننده به درمان و تسریع سیر درمان و همچنین کمک کننده به سیستم ایمنی توصیه میشود.
رب انار به جهت داشتن «آنتی ویرال» و «آنتی اکسیدان» قوی و میزان قابل توجهی ویتامین «ث» در افزایش قدرت سیستم دفاعی و ایمنی بدن، موثر است.
به افراد توصیه میشود تا حد امکان از مصرف خوراکیهای سرخ کردنی پرهیز کنند و روغن مورد استفاده در خوارکیهایشان نیز تا حد امکان متعادل باشد و از روغنهای طبیعی، سالم و مورد اطمینان استفاده کنند.
مصرف سوپ برنج شامل برنج، تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، روغن زیتون، کمی نمک، پیاز، گوشت سینه مرغ یا بلدرچین و رب انار شیرین یکی از انواع سوپهای مقوی در این دوره است.
یکی از سادهترین و سهلالوصولترین آنها استفاده از ترکیب ساده آب و عسل یا ترکیب آب و عسل و آب لیمو ترش است و برای کنترل برخی علایم بیماری مانند سرفه شدید نیز یکی از بهترین توصیهها استفاده از شربت زوفا است که در بازار هم موجود است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد