در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، محققان در تازهترین پژوهش خود دریافتند مصرف میوه، سبزیجات و ماهی بیش از گوشتهای فرآوری شده، نمک و نوشیدنیهای مضر ممکن است خطر ابتلا به بیماری کلیوی را تا 30 درصد کاهش دهد.
نارسایی کلیه یا نارسایی کُلیَوی در پزشکی به شرایطی که در آن کلیه نتواند بهطور بایسته عمل کند گفته میشود و به معنی کاهش شدید عملکرد کلیه است.
دانشمندان رژیم غذایی بیش از 630 هزار نفر را طی یک دهه تحت بررسی قرار دادند و درنهایت مشخص شد، حبوبات، غلات کامل و لبنیات کم چرب نیز خطر ابتلا به بیماری کلیوی را کاهش میدهند.
جایمون کلی، نویسنده این پژوهش از دانشگاه استرالیا میگوید: «این نتایج به شواهد جمع آوری شده از مزایای احتمالی پیروی از یک الگوی رژیم غذایی سالم میافزاید».
این نتایج همچنین ممکن است در ایجاد برنامههای پیشگیری بهداشت عمومی برای بیماری های کلیوی کمک کند.
محققان توصیه میکنند، افراد مقدار زیادی میوه و سبزیجات مصرف کنند، ضمن اینکه چربی اشباع ، قند و نمک را نیز محدود کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم