در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، در مبتلایان به دیابت سطح گلوکز و التهابهای مخرب در بدن افزایش پیدا میکند. در این شرایط ویبره کل بدن به بهبود چگونگی گلوکز مصرفی در بدن به عنوان منبع انرژی کمک کرده و میکروبیوم و سلولهای ایمنی را به گونهای تنظیم میکند تا با التهاب مقابله کنند.
برای اولین بار گروهی از متخصصان علوم پزشکی در آمریکا به توضیح این موضوع پرداختند که چگونه استفاده مرتب از تکنیک ویبره کل بدن میتواند شرایطی فراهم سازد تا سلولهای ماکروفاژ بیش از آنچه موجب تقویت التهاب شوند با آن مقابله کنند.
این محققان در بررسی روی موشهای آزمایشگاهی نشان دادند ویبره کل بدن میکروبیومها را تغییر میدهند. میکروبیومها مجموعهای از میکروارگانیسمهای بدن هستند که ما را در برابر عوامل بیماریزا حفظ کرده و به هضم غذا در روده کمک میکند.
این تغییرات شامل افزایش سطح باکتریهایی است که زنجیره کوتاه اسیدهای چرب ایجاد کرده و به بدن کمک میکند از گلوکز بهتر استفاده کند. گلوکز در بدن به عنوان سوخت استفاده میشود اما سطح بالای آن موجب التهاب، حساسیت به انسولین و در نهایت دیابت میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد