
به گزارش جام جم آنلاین، مصطفی سمالی در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: بامداد امروز در پی عملیات تعقیب و گریز، دو سارق مسلح با نیروی انتظامی این شهرستان درگیر شدند.
وی با بیان اینکه سارقین خود را میان جمعیت پنهان کرده بودند، افزود: این سارقین سابقه دار اقدام به تیراندازی کردند که در پی آن 3 تن از مامورین خدوم نیروی انتظامی دچار مصدومیت شدند.
فرماندار ایذه با اشاره به اینکه این حادثه در شب قدر اتفاق افتاد، گفت: با توجه به پنهان شدن این سارقان در میان مردم، نیروی انتظامی برای حفظ جان مردم از تیراندازی به سوی آنها خودداری کرده و در پی عملیاتی مهندسی شده دو سارق سابقهدار دستگیر شدند.
رئیس شورای تامین ایذه گفت: 2 نفر از مصدومین این حادثه به بیمارستانهای اهواز اعزام و یک نفر همچنان در بیمارستان شهدای ایذه تحت درمان قرار دارد.
{$convert_old_media}
رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیسجمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاهها هرچهسریعتر تسویه شود
جمالیان در گفتوگو با جامجم آنلاین:
مهدی پاشازاده: من غر زدن مربیان را دوست ندارم
گفتوگوی جام جم با مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران