در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مطالعات محققان دانشگاه تافتس آمریکا نشان میدهد مصرف بیشتر گوجه فرنگی میتواند با کاهش ریسک ابتلاء به سرطان کبد ناشی از رژیم غذایی پرچرب مرتبط باشد.گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن است که به کاهش مؤثر بیماری کبد چرب، التهاب و ابتلاء به سرطان کبد کمک میکند؛ لیکوپن یک آنتیاکسیدان، ضدسرطان و ماده ضدالتهاب قوی است. مصرف گوجهفرنگی کامل و گوجهفرنگی فرآوری شده در قالب رب، گوجهفرنگی کامل کنسروشده، کچاپ و آب گوجه بهترین منبع لیکوپن را تأمین میکند. حتی پودر گوجهفرنگی به مراتب مؤثرتر از دوز مشابه مکمل لیکوپن در پیشگیری از ابتلا به سرطان کبد است. این مساله میتواند ناشی از تأثیرات سودمند احتمالی سایر مواد مغذی موجود در گوجهفرنگی کامل نظیر ویتامین E، ویتامین C، فولات، مواد معدنی، ترکیبات فنولیک و فیبرهای رژیمی باشد. / مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: