
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از گمرک ایران، رامین ظهیری سرپرست گمرک بیله سوار در تازه ترین مورد کشف کالای قاچاق در این گمرک گفت: ماموران این گمرک با همکاری حراست و یگان حفاظت در بازرسی از کامیون گرجی که از کشور آذربایجان وارد کشور شده بود،موفق به کشف ۱۱ دستگاه ارز دیجیتال (بیت کوین) و مشروبات الکلی شدند.
وی با تاکید بر اینکه کوچکترین تخلفی از چشمان تیز بین ماموران گمرک مخفی نخواهد ماند، اظهار داشت: راننده کامیون مذکور قصد داشت این مقدار کالا را با جاسازی حرفه ای وارد کشور کند که با همت ماموران گمرک به دام افتاد.
ظهیری از تشکیل پرونده قضایی برای راننده خاطی خبر داد و خاطر نشان کرد : در راستای اجرای سیاست های ابلاغ شده گمرک جمهوری اسلامی ایران، ماموران این گمرک در برخورد با سودجویان و پدیده قاچاق کالا عزم جدی دارند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد