به گزارش جام جم آنلاین از مهر، درحالیکه روغن نارگیل به عنوان یکی از عوامل فعال در تقویت سیستم ایمنی تلقی می شود، اما حال یک محقق آمریکایی از دانشگاه هاروارد، آن را خطری برای سلامت عنوان می کند.
«کارین میشلز» در این باره می گوید: «مصرف روغن نارگیل هشداردهنده است. این روغن یکی از از بدترین مواد خوراکی تلقی می شود.»
وی در حمایت از ادعای خود عنوان می کند روغن ناگیل سرشار از چربی اشباع شده به اندازه ۸۰ درصد است که به مراتب بالاتر از چربی اشباع موجود در کره، چربی گوساله و گوشت خوک است.
به گفته محققان، میزان چربی اشباع بالا به اندازه ۸۰ درصد بی نهایت برای سلامت خطرناک است چراکه منجر به افزایش میزان کلسترول بد و در نتیجه انسداد رگ ها و عروق خونی می شود، از اینرو ریسک حمله قلبی و فشارخون بالا هم افزایش می یابد.
با این حال محققان عنوان می کنند روغن نارگیل موجب افزایش کلسترول خوب خون هم می شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد