پلیس آمریکا روزی 3 نفر را می‌کشد

نتایج یک مطالعه دانشگاهی در آمریکا نشان می‌دهد پلیس آمریکا روزی سه نفر را با شلیک گلوله می‌کشد. در این میان سهم سیاه پوست‌ها و لاتین تبارها سه برابر بیشتر از سفیدپوست‌هاست.
کد خبر: ۱۱۵۸۱۵۳

به طور میانگین سالی بیش از هزار نفر و خیلی بیشتر از آماری که به طور رسمی ارائه میشود در آمریکا بهدست نیروهای پلیس کشته میشوند. این گزارش همچنین میگوید پلیس آمریکا مسئول 8 درصد قتل و مرگ و میر مردان در این کشور بین سالهای 2012 تا 2018 بوده است.

این پژوهش در مجله سلامت عمومی آمریکا منتشرشده است. به گزارش این پژوهش، خطر مرگ و میر ناشی از شلیک پلیس دو برابر بیشتر از آن چیزی است که در آمارهای رسمی وزارت دادگستری آمریکا ارائه شده است. یکی از دلایل این تناقض آن است که آژانسهای پلیس ملزم نیستند آمار مرگ و میرهای مرتبط با پلیس را به دولت فدرال ارائه کنند. / العالم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها