همکاری دوباره رانبیر کاپور و آجی دیوگان

بالیوودی‌ها به دنبال فیلم غیرمتعارف

رانبیر کاپور و آجی دیوگان دوباره برای بازی در یک فیلم سینمایی، با یکدیگر همبازی می‌شوند. این فیلم که هنوز نامی برایش انتخاب نشده، توسط لوو رانجان کارگردانی خواهد شد. این فیلمساز به دلیل کارگردانی درام‌های پرفروش و غیرمتعارفی هم چون «پیار کا پوچناما» 1 و 2 و «سونو، تیتو و سویتی» شهرت دارد. در حال حاضر هیچ اطلاعی از خط اصلی فیلمنامه کار مشترک کاپور و دیوگان در دست نیست.
کد خبر: ۱۱۵۳۵۴۴

رانجان این روزها مشغول نوشتن فیلمنامه است. نزدیکان به پروژه میگویند کلید فیلمبرداری این درام پرتنش تا زودتر از بهار سال آینده میلادی زده نخواهد شد. سایت بالیوود هنگاما دلیل این کار را پرکار بودن دو بازیگر اصلی فیلم در حال حاضر میداند. دیوگان و کاپور هم اکنون جلوی دوربین فیلمبرداری حداقل دو فیلم سینمایی هستند. بعد از آن هم، باید حداقل در جلوی دوربین یک فیلم سینمایی دیگر ظاهر شوند. به همین دلیل، هیچیک از این دو بازیگر تا زودتر از آوریل سال آینده میلادی، وقت آزاد برای ظاهر شدن در فیلم دیگری را ندارند!

رسانهها خبر از آن میدهند که رانبیر کاپور در دو سال اخیر، به دنبال رانجان بوده تا در فیلمی از او بازی کند. ظاهرا او پس از تماشای فیلمهای غیرمتعارف این فیلمساز، به شدت علاقهمند همکاری با او شده است. این در حالی است که با وجود پرفروش بودن فیلمهای رانجان، نمیتوان آنها را در فهرست محصولات متداول و معمول بالیوودی قرار داد. رانجان طی دو سال گذشته، چند فیلمنامه به کاپور ارائه کرد که مورد پسند او قرار نگرفت.

این بازیگر این روزها به خاطر اکران عمومی «سانجو»، دوباره مورد توجه تماشاگران و منتقدان قرار گرفته است. این درام شرح حالگونه، طی 16روز نمایش عمومی در هند موفق به فروشی 300 کروری شده است. قبل از این پیشبینی فروشی 300 کروری برای سانجو میشد. رانبیر کاپور در این فیلم، در نقش سانجی دات، ستاره مطرح مسلمان دهه 90 میلادی سینمای هند ظاهر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها