به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، برای سالها کارشناسان سلامت هشدار دادهاند که مصرف تخم مرغ سطح کلسترول بد خون را افزایش می دهد. هرچند گروهی ازمحققان به تازگی اظهار کردهاند که مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد.
محققان ادعا کردهاند افراد بزرگسال در چین که هر روز یک عدد تخم مرغ مصرف کردهاند کمتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی- عروقی بودهاند.
محققان با مطالعه روی 500 هزار فرد 30 تا 79 ساله در مدت 9 سال نتیجه گرفتند مصرف روزانه تخم مرغ با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی – عروقی مرتبط است.
همچنین خطر سکته مغزی هموراژیک در میان مصرفکنندگان تخم مرغ 26 درصد کمتر بوده است. علاوه بر این مصرف روزانه تخم مرغ خطر مرگ بر اثر بیماریهای قلبی – عروقی را 18 درصد کاهش می دهد.
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) حدود 17.7 میلیون نفر هر ساله به دلیل بیماریهای قلبی- عروقی فوت می کنند که تقریبا یک سوم تمامی مرگ و میرها در سراسر جهان را شامل می شود. همچنین 80 درصد مرگ و میرهای ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی بر اثر حمله قلبی و سکته مغزی است.
استعمال سیگار، ورزش نکردن و رژیم غذایی ناسالم سرشار از نمک و خودداری از مصرف میوه و سبزیجات تازه این خطر را افزایش می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد