سقوط تولید ناخالص داخلی فلسطین

جامجم آنلاین: صائب عریقات، مقام بلندپایه فلسطین روز شنبه 28 اکتبر اعلام کرد در سال 2006 تولید ناخالص داخلی فلسطین نسبت به سال 2005 میلادی 28 درصد کاهش خواهد یافت.
کد خبر: ۱۱۴۳۱۹

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، صائب عریقات با استناد به آمار 9 ماهه نخست سال 2006 گفت، تولید ناخالص داخلی فلسطین در سال جاری 2.9میلیارد دلار خواهد بود که نسبت به تولید ناخالص داخلی در سال گذشته که رقم 4.04 میلیارد دلار بود 28 درصد کاهش خواهد یافت. صائب عریقات از فروپاشی اقتصاد فلسطین ابراز نگرانی کرد و افزود: تاثیر مسدود کردن بخش اعظم کمکهای خارجی به فلسطین و نیز مسدود کردن مداوم گذرگاههای حیاتی برای رد و بدل کردن کالا در نوار غزه و کرانه باختری توسط اسرائیل، اقتصاد فلسطین را با یک مشکل جدی مواجه کردهاند.
او افزود، میزان سرمایهگذاریها در فلسطین در سال 2006 به سطح 400 میلیون دلار خواهد رسید که نسبت به سطح سرمایهگذاریها در سال 2005 که رقم یک میلیارد دلار بود 60 درصد کاهش پیدا خواهد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها