اتصال برق فاجعه آفرید

مدیرعامل سازمان آتش نشانی اهواز از مرگ یک نفر به علت اتصال برق در منطقه پردیس خبر داد.
کد خبر: ۱۱۳۸۱۰۶
اتصال برق فاجعه آفرید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، آتش‌پاد علی تراب‌پور با اعلام این خبر افزود: اتصال برق و آتش‌سوزی در طبقه اول واحد مسکونی واقع در خیابان گلزار، واقع در منطقه پردیس اهواز اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: پس از انجام بررسی‌های مقدماتی مشخص شد؛ شخصی که در منزل بود با دستکاری وسیله برقی باعث اتصالی و آتش سوزی ناخواسته می‌شود و خود وی نیز به علت استنشاق دود و گاز ناشی از شعله‌های آتش جانش را از دست می‌دهد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز تصریح کرد: تاکنون مرگ یک نفر در این حادثه تایید شده است و ایمن سازی تا زمان حصول اطمینان از وجود نداشتن افراد دیگر در منزل ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها